Despre noi

Suntem o echipă de pasionați de automobile și tehnologie care se angajează să ofere partenerilor noștri cele mai bune soluții de stocare a anvelopelor.

Facilitatea noastră îndeplinește toate reglementările privind incendiile și siguranța și codurile de construcție.

Depozitul nostru este complet asigurat, temperatura controlata si dotata cu supraveghere video. Hotelul Tire oferă livrare programată 6 zile pe săptămână, în termen de 24 de ore de la solicitare. Livrarea noastră este întotdeauna la timp, de fiecare dată!

Pe măsură ce anotimpurile se schimbă, poate fi necesar să vă gândiți la schimbarea anvelopelor de sezon. Indiferent dacă treceți la anvelope de iarnă sau la anvelope de vară, este important să vă gândiți la modul în care vă păstrați setul în afara sezonului.

Este posibil să le schimbați de către un profesionist sau să o faceți în garajul dvs. acasă. Dar ce faci după ce au fost scoase? Știind cum să depozitați anvelopele după scoaterea lor din vehiculul dvs. este esențială. De fapt, este mai important decât își dau seama majoritatea oamenilor.

Dacă nu manipulați și depozitați anvelopele în mod corespunzător, caracteristicile lor se pot schimba. Acest lucru le poate scurta viața. Ele se pot deteriora chiar atât de rău în depozitare încât trebuie înlocuite. Dar dacă le gestionați și le depozitați corect, acestea vor livra ani de serviciu – și veți economisi bani.

tire, car, auto-885311.jpg
Scrie-ne pe WhatsApp
Call Now Button0750.413.623